Mobiltelefon, okostelefon hírek

Új Google Assistant felhasználói felület

uj-google-assistant

A Google megkezdi az új Assistant felhasználói felület tesztelését a Pixel 3 készülékeken

 

A Google nagy változtatásokat hajtott végre a Pixel 4 Google Assistant programjában . A Google legújabb készülékeivel a virtuális digitális segítő az eszközön van, ahelyett, hogy a kiszolgálóra támaszkodna. Ennek eredményeként az asszisztens gyorsabban válaszol a kérdésekre és a parancsokra. A Google Assistant emellett most sokkal kevesebb képernyőképet vesz igénybe a Pixel 4 és a Pixel 4 XL készülékeken . Ahelyett, hogy a teljes képernyőt kitölti eredményekkel, bizonyos egyszerű válaszok a képernyő kb. egyharmadát fedik le, miközben a zene streaming a kijelző felét foglalja el, és a legfrissebb időjárás-előrejelzés a képernyő kétharmadát tölti be.

uj-google-assistant

uj-google-assistant Forrás:phonearena.com

Az új megjelenésű Google Assistant most megjelenik néhány Pixel 3 és Pixel 3 XL modellnél. Használatához telepítenünk kell a legfrissebb Google alkalmazás béta verzióját. A Google Assistant aktiválása után a figyelmeztető szó (“Hé Google” vagy “Ok Google”) kimondásával a Pixel 3 és a Pixel 3 XL új felhasználói felülete rövidebb panelt mutat.

uj-google-assistant

uj-google-assistant Forrás:phonearena.com

Nem egyértelmű, hogy a Google felkínálja-e az új Assistant felhasználói felületet a Pixel 2 felhasználók számára, de ha most a Pixel 3 vagy a Pixel 3 XL tulajdonosa vagy, és a legújabb Google alkalmazás béta-t telepítetted, akkor használhatod az új Google Asszisztens-t.

Views: 1079

[wp-reviews-rating post-id=”1190″ ratting-show=”yes” count-show=”yes” vote-show=”yes” vote-text=”Votes” class=””]

[wp-reviews]