Mobiltelefon, okostelefon hírek

Megérkezett az AirPods Pro

AirPods Pro

Holnaptól vásárolható az Apple legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, az AirPods Pro.

 

Miért jobb az AirPods Pro az AirPods-tól?

A kényelmes viselet érdekében 3 különböző méretű, cserélhető,  puha, rugalmas fülharangból választhatsz, így biztosan megtalálod a neked legkényelmesebbet, amik stabilan és kényelmesen tartják a fülhallgatókat. Különlegesen jó illeszkedésével segíti a zajszűrést. Szinte észre sem veszed, hogy a füledben van, csak a kristálytiszta hangot hallod. A szellőzők segítik a nyomáskiegyenlítést.

 

AirPods Pro

AirPods Pro  Forrás: apple.com

 

Aktív zajszűrés

Az AirPods Pro az egyetlen olyan hallójáratba illeszthető fülhallgató, amelynek aktív zajszűrő rendszere folyama­tosan alkalmazkodik a füled felépítéséhez. Egy mikrofon észleli a környezeted zajait és ha úgy akarod, akkor egy ellenfázisú hanggal kioltja azt. Így a külső zajokból semmit sem fogsz hallani, kizárólag a kedvenc zenédre koncentrálhatsz, vagy kristálytisztán fogod hallani a telefonbeszélgetéseidet. Ezt egy gombnyommással ki is kapcsolhatod, pl. biciklizés közben, amikor fontos lehet a környezeted hangja. A nyomásérzékelővel egyszerűen vezé­relheted a zenét és a hívásokat, illetve válthatsz az aktív zajszűrés és az áttetsző mód között.

Hangminőség

Az adaptív hangszínszabályzás kiváló hangminőséget eredményez. Automatikusan a füled formájához hangolja a zenét, hogy az AirPods Pro kiegyensúlyozott élményt nyújtson.

AirPods Pro

Csúcsminőségű hangtechnika  Forrás: apple.com

 

Izzadság és vízálló, így sportolás közben is könnyen tudod használni. Vezetékmentes töltés, egész nap hallgathatod. Egy feltöltéssel akár  4,5 órán keresztül élvezheted a kedvenc zenéidet, 5 perc töltéssel még egy órát használhatod. A Hang megosztása funkcióval két pár AirPodsra streamelhetsz zenéket, podcastokat és más hangtartalmat, így egyszerre ketten hallgathatjátok kedvenc zenéiteket.

AirPods Pro

A tökéletes hangminőség  Forrás: apple.com

Ára  99 990 Ft lesz.

Views: 1768