Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Ajándékutalvány

Az ajándékutalványokat kizárólag regisztrált felhasználók vásárolhatják, mivel e-mail-ben küldjük azokat.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Az ajándékutalvány felhasználási feltételei:

 

Az ajándékutalvány a https://netkor.hu webshopban található bármelyik termék vásárlásakor beváltható. Az utalvány kiállítója Gál Zoltán egyéni vállalkozó.

 

Az ajándékutalvány vásárlása regisztrációhoz kötött!

1, Az utalványon szereplő öszzeg kizárólag a https://netkor.hu webshopban vehető igénybe.
2, Az online ajándékutalvány nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon elhasználásra kerül.
3, Az ajándékutalvány csak egyszeri felhasználásra jogosít.
Az automatikusan generált kódot csak egyszer lehet megadni egy vásárlásnál, a fizetési oldalon található "Kuponkód megadása" mezőbe való beírásával, majd az "Ellenőriz" gombra való kattintással az ajándékutalványon szereplő összeg automatikusan levonódik a fizetendő végösszegből. A kosárban több termék is lehet. Egy vásárláshoz egy ajándékutalvány használható fel. Miután az ajándékutalványon található kód érvényesítésre került a https://netkor.hu webshopban, az utalvány érvényét veszti.
4, A lejárt online ajándékutalvány nem használható fel, a rajta szereplő összeg nem juttatható vissza.
5, Az ajándékutalvány 3. személynek átruházható, akár e-mail-ben, vagy a teljes dokumentumot kinyomtatva akár egy elegáns borítékban is átadható, postázható.
6 , Az ajándékutalvány más kedvezménnyel is összevonható, ha van.
7, az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos;
8, Azon termékeknél, melyek megvásárlásához ajándékutalvány került felhasználásra és szerződéstől való elállás, vagy érvényesített reklamáció esetén a vásárlás értéke egy új ajándékutalvány formájában kerül visszatérítésre.
8, Az ajándékutalvány a megvásárlástól számított 90 napig érvényes, az adott dátum lejárta után az utalvány érvénytelenné válik.
9, Az utalvány annak elvesztése esetén nem pótolható.  Az utalványon található kód jogtalan felhasználásáért sem a https://netkor.hu webshop, sem az üzemeltetője (Gál Zoltán egyéni vállalkozó) nem vállal felellősséget.  (pl.: email fiók feltöréséből származó jogtalan felhasználás, elveszett, elhagyott borítékban levő kód jogtalan felhasználása, e-mail fiókból véglegesen törölt dokumentum, ....)
10, Az ajándékutalvány továbbértékesítése harmadik személy számára tilos. Amennyiben ez bekövetkezik, úgy köteles a harmadik személynél felmerülő összes kárt viselni.
11, Az utalvány letöltésével elfogadja annak felhasználási feltételeit.
12, A termékek vásárlásánál az érvényben lévő Általános Szerződési Feltételek az irányadóak.
13, Az ajándékutalvány kizárólag előre fizetés esetén érhető el, (előre utalás vagy online banki utalás), az ellenértéke beérkezésének napján a megfelelő adatokkal kitöltve e-mailben küldjük a dokumentumot, nyomtatható formában. Amennyiben egy rövidebb üdvözlő szöveget, vagy az ajándékozott nevét szertné feltüntetni az ajándékutalványon, azt kérem a vásárlás folyamán a "Megjegyzés"-ben pontosan feltüntetni. (pl.: "Boldog Születésnapot Kívánunk, szerető szüleid" ; vagy "Kukor Ica részére, kiemelkedő munkájának elismeréséért" ; ... )
14, A megvásárolt ajándékutalvány érvényességi idején, felhasználási feltételein módosítani utólag nem lehetséges.

 

Az ajándékutalvány tökéletes választás, ha nem tud dönteni mit vásároljon szeretteinek születésnapra, névnapra, évfordulóra, alkalmazottainak a jól végzett munkáért.
Az ajándékutalványt elküldheti szeretteinek e-mailben, vagy kinyomtatva egy elegáns borítékban átadhatja, postázhatja is. Az ajándékutalvány kizárólag a https://netkor.hu webshopban történő vásárlás alkalmával vehető igénybe, egyedi, egyszerhasználatos kóddal, amit a vásárlás folyamán a "Kuponkód megadása" mezőbe beírva, annak összege automatikusan levonódik a végösszegből.